انواع دستگاه ارده گیری در ایران

انواع دستگاه ارده گیری در ایرانReviewed by محمد غلامی on Dec 28Rating: 5.0انواع دستگاه ارده گیری در ایرانانواع دستگاه ارده گیری را مطالعه کرده ایم. سه نوع مکانیزم ارده گیری در ایران کار میشود که به شرح زیر است :

انواع دستگاه ارده گیری را مطالعه کرده ایم. طبق تحقیقات میدانی OilSet ُ سه نوع مکانیزم ارده گیری در ایران کار میشود که به شرح زیر است :

انواع دستگاه ارده گیری و کره سازی موجود در ایران

سلام

ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید.

از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یونانی، قبرسی، ایرانی، فلسطینی، ترکی، عراقی، مغربی و بلغاری استفاده می‌شود.

ارده به تنهایی به عنوان چاشنی یا به بخش اصلی حلوا ارده، حلواشکری، بابا غنوج و حمص استفاده می‌شود.

ارده کنجد

تا جایی که واحد تحقیقات بازار OilSet بررسی کرده ؛

دستگاه های ارده گیری بازار ایران سه سبک هستند و هر شرکت فروشنده ی ماشین آلات روغن گیری یکی از این سبک ها را ارائه مینماید :

(البته OilSet صرفا دستگاه ارده گیر نوع دوم "تمام استیل با سنگ مصنوعی" را ارائه مینماید.)

۱- دستگاه تولید ارده با سنگ طبیعی :

این سبک دستگاه سرعت پائین و قیمت بالایی دارد و ابعاد خیلی بزرگ و وزن سنگینی است.

ادعا میشود طعم ارده بهتر است. من تست کرده ام و احساس نکرده ام ولی ممکن است ارده خورهای حرفه ای متوجه بشوند.

ضمنا امکان کره گیری و تنطیم زبری و نرمی ارده را هم ندارند.

دستگاه ارده گیر سنگ طبیعی

– لازم به ذکرست؛ نظافت این دستگاه های ارده گیری کمی مشکل تر از سایر مدل ها باشد.

 

۲- دستگاه ارده گیری و کره سازی با سنگ مصنوعی :

اطلاعات بیشتر درباره دستگاه ارده گیر OilSet

ابعاد نسبتا کوچکتر و ظرفیت بالاتر و به صرفه هستند. برای کاربرد رومیزی مناسب هستند ولی ابهت دستگاه های سنگ مصنوعی را ندارند.

انواع دستگاه ارده گیری

این دستگاه ها به طور پیشرفته ای قابلیت تنظیم زبری و نرمی ارده دارند.

 ضمنا برای کره بادام زمینی و کره پسته و کره گردو هم مناسبند.

دستگاه ارده گیری اویلست از همین نوع سبک است و علاوه بر این مزایا ، تمام استیل هم میباشد و نظافت آسانی دارد.

 

 ویژگی های فوق ارزش افزوده ی زیادی در تولید ارده ایجاد میکنند.

 

۳- دستگاه کره ساز و ارده گیر با ماردون فلزی :

سبک دیگری از دستگاه های کره گیری است که در ایران به عنوان یکی از انواع دستگاه ارده گیری هم استفاده میشود.

کاربری آسانی دارد ولی به نظر میرسد از لحاظ اقتصادی خیلی به صرفه نیست. امکان تنظیم زبری و نرمی ارده و کره را ندارد.

البته سبک جدیدی است و باید زمان بیشتری بگذرد و بازار قضاوت دقیق تری داشته باشد.

دستگاه کره گیر

این سبک دستگاه ظاهر جذابی دارد و بیشتر برای کره گیری طراحی شده است.

 

ماشین سازی OilSet از بین سه سبک فوق؛ تکنولوژی برتر  دستگاه ارده گیری سنگ مصنوعی تمام استیل را انتخاب نموده و به مشتریان پیشنهاد میکند.

 

این پیشنهاد؛ همراه با قطعات تمام استیل و ظاهر زیبا ؛ رضایت مشتریان را به دنبال داشته است.

 

نظرات و تجربیات خود از دستگاه ارده گیر را پایین همین صفحه ثبت بفرمایید.

Summary
Review Date
Reviewed Item
دستگاه روغن گیری,روغن گیری,انواع دستگاه ارده گیری در ایران,دستگاه های روغن گیری
Author Rating
51star1star1star1star1star
14 پاسخ
  1. روغن فروشی نوید
    روغن فروشی نوید می گوید

    سلام
    به نظر شما سود روغن گیری بیشتر است یا ارده گیری؟
    برای شروع کدام را انتخاب کنم؟

    پاسخ
    • محمد غلامی
      محمد غلامی می گوید

      سلام

      معمولا با دستگاه روغن گیری شروع میکنند

      چون مصرفی تر است و مشتری بیشتری دارد. البته گاهی چون تولیدکنندۀ ارده کم است، مقدار فروش ارده زیاد میشود که باید بازار خودتان را بررسی کنید.

      پاسخ
  2. ابراهیم
    ابراهیم می گوید

    بسم الله الرحمن الرحیم
    از اطلاعات مفیدی که ارائه کردید ممنون
    فقط ابتدای مطالب ذکر کردید که ارده در آشپزی اسرائیلی هم استفاه میشه.
    طول عمر این رژیم کودک کش زیر ۱۰۰ ساله و استناد به آشپزی آن ها زیاد جالب نیست
    لطفا به جای نام اسرائیل از فلسطین استفاده نمایید

    پاسخ
  3. فیروزی
    فیروزی می گوید

    سلام یک سئوال داشتم برای یک لیتر روغن کنجد چه مقدار کنجد لازم است

    پاسخ
  4. محمد
    محمد می گوید

    سلام آقای غلامی لطفا در مورد کره بادام زمینی و دیگر مغزها مجوزهای بهداشتی به چه صورته و آیا در خانه میشه این کارو با مجوز انجام داد
    با تشکر

    پاسخ
      • محمد
        محمد می گوید

        ممنون. کار ارده گیری خانگی سودآورتر است یا روغن گیری خانگی؟
        چطور شروع کنیم که فروش بهتری داشته باشیم؟

        پاسخ
        • محمد غلامی
          محمد غلامی می گوید

          به نظر بنده روغن گیری فروش بیشتری نسبت به ارده گیری دارد.

          روغن مصرفی خانواده ها ماهیانه ۲ لیتر است درحالیکه مصرف ارده کمتر است.

          البته تولیدکنندۀ ارده هم کمتر است و باید خودتان مشتریانتان را برآورد کنید.

          پاسخ
  5. رحمانی
    رحمانی می گوید

    سلام خدمت اقای غلامی عزیز   بسیار ممنون از توضیحات شما وصبر وحوصله تان : چند سوال: درزمینه مجوز ها ی کار با این دستگاهها چگونه باید عمل کنیم ایا به روغن ها ومحصولات دیگر گیر نمیدهند (از نظر بهداشت ورعایت اصول ان)می توان مغازه اجاره کرد ایا روغن تولیدی دستگاهها را ازنظر کیفیت ازمایش کرده اید مدرک مستند معتبر برای ارائه به مراکز بهداشتی وجود دارد

    پاسخ
    • gholami
      gholami می گوید

      سلام.جناب رحمانی

      دستگاه های صنایع غذایی باید استیل باشند. کلیه ی محصولات ما تمام استیل است.

      برای مغازه یک کارت بهداشت ساده لازم است.

      روغن تولیدی دستگاه ها پرس سرد و اداره بهداشت تائید میکند.

      پاسخ
    • gholami
      gholami می گوید

      سلام.

      در خدمتیم. معمولا تحقیقات اینچنینی وظیفه ی شرکت ها است نه مشتریان.

      امیدواریم مورد اعتماد شما بوده باشیم.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.