کنجاله دستگاه روغن گیری : چیپسی یا فتیله ای !؟
کنجاله دستگاه روغن گیری انواع مختلفی دارند که در این مطلب به تفاوت ها شباهت های این دو میپردازیم.
کنجاله دستگاه روغن گیری چگونه باشد؟
دستگاه های روغن گیری در ایران، از نظر کلاس روغن گیری به دو دسته تقسیم میشوند :
1- کنجاله فتیله ای
تکنولوژی فشرده سازی در دستگاه هایی که کنجاله را فتیله ای تحویل میدهند به نوعی ست که کل پرس دانه در انتهای ماردون است.
بنابراین طول ماردون کوتاه و قطر سر ماردون زیاد است.
این موضوع میتواند موجب تمرکز تنش در انتهای ماردون شده و عمر ماردون را کاهش دهد.
در نتیجه عمر قطعات پرس کاهش میابد و هزینه های بعدی آن بالا میرود.
– استفاده از کنجاله فتیله ای در خوراک دام :
برای استفاده از کنجاله فتیله ای در خوراک دام، لازم است کنجاله آسیاب یا خرد شود.
این موضوع هم موجب میشود هزینۀ مضاعفی برای فروش کنجاله ایجاد شود.
خریداران کنجاله ترجیح میدهند بدون هیچ فرآیندی، خوراک دام مصرف گردد.
2- کنجاله چیپسی
تکنولوژی این دستگاه به نحوی است که پرس در طول ماردون انجام میگردد.
بنابراین طول ماردون بلند و قطر ماردون کوچکنر است.
این موضوع میتواند عمر مفید ماردون را افزایش داده و فشار را در طول قطعه توزیع نماید.
کنجاله دستگاه روغن گیری چیپسی مشتری بیشتری برای خوراک دام دارد.
– استفاده از کنجاله چیپسی در خوراک دام :
این کنجاله به راحتی خوراک دام میشود و حتی برای خوراک طیور هم کاربردی است.
به عنوان مثال مرغ میتواند با یک ضربه کنجالۀ چیپسی را خرد کند و بخورد.
کنجاله های دانۀ روغنی تاثیر زیادی در پروار کردن دام و طیور دارد.
لینک های زیر برای شما مفید و کاربردی است :
- (فرهنگ سازی خواص روغن کنجد) فواید شگفت انگیز روغن کنجد برای پوست
- دستگاه روغن گیری پرس سرد یا روغن گیری پرس گرم
- دستگاه روغن کشی و روغن گیری دست دوم OilSet
- اپلیکیشن دانه های روغنی
- فیلم + دستگاه روغن کشی و روغن گیری کارگاهی | ورودی ۱۴ کیلو کنجد در ساعت
دستگاه های روغن گیری OilSet با تکنولوژی جدید و طول ماردون 20 سانتیمتری، کل روغن را از دانۀ روغنی تخلیه کرده و در بالاترین سطح ممکن قرار دارند.
این دستگاه های روغن گیری که در سه مدل تمام استیل ارائه شده اند برای کاربری های "خانگی و فروشگاهی و کارگاهی" بهینه سازی شده است و خواسته های مشتری را تامین مینماید.
دربارۀ کنجاله دستگاه روغن گیری بیشتر بدانید :
کُنجاله بازماندهٔ جامدی است که پس از روغنکشی از دانههای روغنی بهجا میماند.
کنجاله، در قدیم کنجاره، کنجار و کُنجیده هم نامیده میشد.
بازماندهٔ هر چیزی چون انگور، کنجد، سویا، کرچک و امثال آنها که کوفته یا فشرده و آب یا روغن آن گرفته شدهباشد کنجاله نامیده میشود. کلزا، تخم پنبه، گوآر، آفتابگردان، هسته زیتون، و… از دیگر دانههایی هستند که از آنها کنجاله بهدست میآید.
کنجالهها از نظر پروتئین و مواد غذایی غنی هستند و برای خوراکدهی به ماکیان، ماهیها و دیگر حیوانات ارزشمند هستند. کنجالهها را معمولاً پیش از فروش به قطعات کوچکتر میشکنند یا آرد میکنند.
کنجاله برخی دانهها از جمله کرچک و درخت جلا برای خوردن سمی است و از آنها تنها به عنوان کود بهره میگیرند.
کنجالههای روغنی به خاطر داشتن میزان پروتئین بالا، میتواند به عنوان مکمل غذایی در نظر گرفتهشود.
شماری از کنجالههای روغنی به ویژه انواع خوراکی آن، برای فرایندهای زیستشناختی به عنوان سوبسترا، پیشنهاد شدهاند. از آنها در فرایند تخمیر برای تولید آنزیمها، آنتیبیوتیکها،قارچها، ویتامینها و آنتیاکسیدانها و سایر موارد استفاده شدهاست.[۱]
ماده جامد بازمانده از گندم و برنج، سبوس، از نیشکر، باگاس و از چغندر، تفاله نامیده میشود.
در نپال از کنجاله گردوی ایرانی[۲] در آشپزی بهره میگیرند.
منبع : https://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%84%D9%87
سلام . استفاده از دستگاه روغن گیری از دانه های سخت ، در کاسبی و سلامتی دست شما را باز میگذارد.
دستگاه
روغن گیری از دانه های سخت + روغن تاتوره
ماشین سازی OilSet با استفاده از قطعات استیل ، با قدرت تحمل فشار بالا ، دستگاه روغن گیری از دانه های سخت را تولید نموده است.
نمونه کار دستگاه روغن گیری OilSet را ببینید :
خواص دانه گیاه تاتوره در طب سنتی
تاتوره (Datura stramonium L) یا داتوره، گیاهی است یکساله به ارتفاع ۵۰ الی ۲۰۰ سانتی متر، از تیره سیبزمینی.
جزو گیاهان داروئی محسوب میشود.از این گیاه ماده آتروپین بدست میآید که خاصیت ضدسم دارد.خود این گیاه سمی میباشد.آب موجود در آوندهای این گیاه اگر در چشم ریخته شود باعث بازماندن مردمک چشم میشود.
اگر جوشانده این گیاه به کسی خورانده شود، اعصاب ارادی انسان برای مدتی غیر ارادی میشود.ومصرف جوشانده این گیاه به مقدار زیاد باعث مرگ میشود.
تاتوره یک گیاه علفی یکسالهاست که از خرداد تا مهر گل میدهد و به احتمال زیاد بومی شمال شرقی آمریکای شمالی میباشد و از آنجا به دیگر مناطق آمریکا، اروپا و سایر مناطق دنیا وارد شدهاست.
تاتوره در زمینهای بایر، کنار جاده و نزدیک مناطق مسکونی در ارتفاعات کم تا نسبتاً زیاد در بیشتر مناطق معتدله و نیمه حاره نیمکره شمالی یافت میشود. امروزه این گیاه در تمام کشورهای دنیا یافت میشود.
بیشتر داروی خام در برگهای گیاهان گلدار و بندرت دربذور رسیده وجود دارد. برگها را در سایه یا در گرمای مصنوعی حدود ۵۰ درجه سانتی گراد خشک میکنند. دارو طعم تلخ و شوری دارد. با توجه به اینکه گیاه شدیداً سمی است دقت زیادی هنگام جمع آوری باید صورت گیرد .
برگها حاوی الکالوئیدهای تروپان سمی به مقادیر ۵/۰ درصد بوده و علاوه بر آن بذور حاوی حدود ۲۰ درصد روغن میباشند. عمل الکالوئیدهای تروپان و موارد استفاده آن همانند بذر البنج و بلادون میباشد.دارو بعضی اوقات در سیگارهای ضد تنگی نفس استفاده میشود.
تاتوره معمولاً بصورت وحشی جمع آوری میشود. انواع زراعی آنهایی هستند که برای تهیه دارو استفاده میشوند بخصوص گونههایی که غنی از اسکوپولامین میباشند مانند Datura innoxia (مناطق حارهای آمریکا) D.metel (مناطق حاره و نیمه حاره آسیا و آفریقا) یا ارقامی ازD.Stramonium بخصوص آنهایی که کپسولهای بدون برآمدگی و محتوای بیشتر آلکالوئید هستند.
این گیاه از نیمه دوم قرن شانزدهم در اسپانیا شناخته شده بود و به دیگر کشورها بهعنوان یک گیاه زینتی وارد شد. یک قرن بعد از این وضعیت خارج شد و بهعنوان یک گیاه وحشی مستقر گردید.
طبق برخی از داستانها کاهنهٔ بزرگ معبد آپولو، پیشگوئیهای خود را بعد از استنشاق دود تاتوره، بر زبان آوردهاست.
گیاه اثر قوی افیونی و مخدر دارد و توهم و دوبینی از نتایج آنست. سرخپوستان بومی جنوب غربی آمریکا، تاتوره را در تشریفات مذهبی مخصوص سن بلوغ و دیگر مراسم خاص خود به کار میبردهاند.
ساکنان اولیه آمریکا تاتوره را گیاه خطرناک میشناختهاند و به آن سبب دیوانه یا سیب شیطان نام داده بودند. مردم حتی از کاشتن تاتوره در باغچه و مزارع خود نیز خودداری میکردهاند.
تاتوره یک گیاه سمی است که اثر افیونی بسیار قوی دارد و شبیه بلادون است و مانند بلادون دارای ارزش دارویی و پزشکی نیز هستند؛ مشروط به آنکه به مقدار دقیق و حساب شده مصرف شود.
کمیت و کیفیت آلکالوئیدها در اندامهای مختلف و مراحل متفاوت از رشد گیاه متغیر است.
بیشترین میزان آلکالوئیدهای تروپانی در دانه، ریشه و غنچه ها در فاز زایشی مشاهده شده است و آتروپین آلکالوئید غالب در مرحله زایشی است.
آنالیز ترکیبات شمییایی و معدنی تاتوره نشان داد که برگ نسبت به دانه از پروتئین بیشتری برخوردار است و دانه از درصد بالاتری ازانرژی، چربی و الیاف خام نسبت به برگ برخوردار میباشد. بررسی فلزات سنگین مانند منگنز، روی و مس و آهن در برگ و دانه نشان داد که میزان فلزات سنگین در برگ بیشتر از دانه میباشد.
آنالیز روغن تاتوره :
نتایج آنالیز روغن دانه های تاتوره نشان داد که میزان روغن دانه ها(۱۷٫۵در صد) و مهمترین اسیدهای چرب غیراشباع آن شامل اسید اولئیک (۲۴ درصد) و لینولئیک اسید (۵۸٫۵درصد) و اسیدهای چرب اشباع اسید پالمیتیک (۱۳٫۳ درصد)، اسید استئاریک (۲٫۶ درصد)میباشد. نتایج حاکی از آن است که اسیدهای چرب غیراشباع درصد بالایی از اسیدهای چرب دانه را تشکیل میدهند.
درگونه استرامونیم، در هند از برگها و دانههای تخم تاتوره علفی بعنوان ضددرد و مسکن و ضدعفونی کننده و مخدر استفاده میشود. در مناطق خاور دور از جمله درچین و مناطق همجوار آن از نظر خواص دارویی فرقزیادی بین تاتوره علفی و تاتوره درختی نیست، درتاتوره درختی ماده عامل هیوسین بیشتر و درتاتوره علفی مقدار آتروپین بیشتر است.
ماده آتروپین نیز مردمک چشم را باز میکند و موجب کاهش ترشح بزاق میگردد. ضمن اینکه عضلات مثانه را سست کرده و در نتیجه دفع ادارار را کنترل میکند. ازتاتوره علفی درچین برای رفع نفخ، ترشح زیاد اسید، درد کبد، دردهای دوران عادت ماهیانه و همچنین برای قطع عرقهای شبانه مسلولین درحد مجاز از آن میخورند. تاتوره علفی را برای آرام کردن حملههای سیاه سرفه و همچنین تسکین آسم تجویز میشود.
ماده عامل الکالوئید هیوسین است که در تخم و برگ آن وجوددارد این الکالوئید موجب بازشدن و اتساع مردمک چشم میشود و اگر مقدار زیادی خوردهشود موجب هذیان ، اغماء و سرانجام منتهی به مرگ میشود.
اگر برگهای آنرا خشک کرده و کوبیده و مانند توتون و تنباکو دودکنند برای تسکین بیماری آسم بسیار موثراست و درچین گلهای بازشده تاتوره درختی را صبحها به محض اینکه شبنم صبحگاهی خشک شود جمعآوری کرده درآفتاب و یاباحرارت کم خشک میکنند، این دارو تند، سمی ، گرم، بیحسکننده، ضدآسم و ضد سرفه است.
دراستعمال خارجی جوشانده گردگلها برای انواع بیماریهای جلدی نافع است. اگرگرد گلها را دود کنند برای رفع سرفه و تنگینفس نافع است. همچنین تخم تاتوره درختی و گلهایش برای سرماخوردگی و اختلالات اعصاب مفید است.
منبع : سایت شفانگر
سلام.
برای فروش کنجاله چطوری اقدام کنیم؟ شما کسی را سراغ دارید که بخرد؟
سلام آقای شایان
کسانی که خوراک دام نیاز دارند و استفاده میکنند مشتری اصلی کنجاله هستند.
در اینترنت سرچ کنید زیاد هستند
سلام خسته نباشید من برای شروع کار نیاز به مشاوره در مورد روغن گیری دستگاهش و گیهان دارم ممنون میشم منو راهمایی کنید
سلام
اطلاعات کاملی در سیات وجود دارد.
سوال خاصی دارید؟