چالش دستگاه روغن گیری پرس سرد و پرس گرم !؟!؟

روش روغن گیری پرس سرد چه ویژگی هایی دارد ؟

روغن گیری پرس سرد یا گرم ؟

روغن گیری پرس سرد ؛ موجب خروج روغن بدون تغییر خواص میگردد.

در طبقه بندی دمایی تکنیک های روغن گیری ؛ فرآیند روغن گیری به دو دسته ی پرس سرد و گرم تقسیم میگردد.

روغن گیری پرس سرد

در روغن گیری به روش گرم ؛ روغن بالای ۱۰۰ درجه گرم میشود. گرچه راندمان تولید روغن بالا میرود ولی مضرات بسیاری دارد.

سرطانهای سینه و کبد و مشکلات عروقی و گوارشی در نتیجه ی مصرف این روغن هاست.

به همین علت ؛ روغن تولید شده به روش گرم بایستی به صورت صنعتی تصفیه شود که باز هم مشکلات خود را دارد.

در این روش نیاز به ماشین آلات زیاد بوده و استهلاک بالاست.

روغنگیری_پرس_سرد

روغن گیری به روش پرس سرد ؛ دمای روغن زیر ۵۰ درجه است و صرفا فشار به دانه ؛ روغن طبیعی را خارج میسازد.

این روش نیاز به مراحل پیچیده ی صنعتی ندارد و سالم تر است.

روغن خارج شده از دانه ی روغنی ؛ طبیعی ست.

به علت عدم وجود دمای بالا ؛ تغییر ترکیب نمیدهد. در این روش خواص دانه های روغنی حفظ میگردد و تصفیه ی شیمیایی نمیخواهد

در روغن گیری پرس سرد تعداد دستگاه ها بسیار کم است و کل فرآیند با انرژی برق قابل اجرا ست و به انرژی های فسیلی نیازی نیست.

Oil_Machine_Cold_Press

سیستم روغن گیری دستگاه OilSet :

مکانیزم روغن کشی OilSet پرس سرد است.

دمای روغن در دمای محیط (حدود ۵۰ درجه ) میباشد.

بنابراین کلیه ی خواص روغن حفظ شده ؛ و روغن با شفافیت ؛ رنگ ؛ بو و طعم بسیار مطلوب تولید میگردد.

دستگاه روغن کشی OilSet ؛ یک المنت ۷۰ درجه سانتیگراد دارد که کنجاله را گرم میکند.

گرم شدن کنجاله تا دمای ۷۰ درجه موجب خروج آسان کنجاله از منافذ مربوطه میشود.

ضمن اینکه دمای ۷۰ درجه ؛ کنجاله را به هیچ عنوان نمیسوزاند

نتیجتا ؛ کنجاله خروجی از دستگاه OilSet هم ؛ قابلیت مصرف خوراکی دارد.

OilSet_very_good

از نظرات شما هم استفاده کنیم….

8 thoughts on “چالش دستگاه روغن گیری پرس سرد و پرس گرم !؟!؟

  1. کیان پارس
    ۲۶/۰۵/۱۳۹۵ at ۱۲:۲۹

    فشار وارد بر دانه در روغن گیری پرس سرد چقدر است ؟

    1. ۲۶/۰۵/۱۳۹۵ at ۱۲:۳۳

      سلام.

      دقیقا نمیدانم. روش فشار با استفاده از چرخش ماردون است و قدرت موتور دستگاه روغن گیری ما ۴۰۰ وات و گیربکس ۱ به ۲۰ است.

  2. حامدی
    ۱۰/۰۸/۱۳۹۵ at ۱۱:۴۴

    برخی روغن های پرس سرد بدبو میشوند و تلخ مزه.چرا ؟

    1. gholami
      ۱۰/۰۸/۱۳۹۵ at ۱۱:۴۵

      سلام

      اکثرا به علت دمای بالای المنت دستگاه روغن گیری و سخته شدن کنجاله است.

      دستگاه های اویل ست این مشکل را ندارد.

  3. mohammad
    ۱۶/۱۰/۱۳۹۵ at ۱۲:۴۳

    با سلام ایا روغن کنجد تهیه شده از این روش قابلیت سرخ کردن دارد؟تا چند درجه میتونیم حرارت بدیم برای سرخ کردن

    1. gholami
      ۱۷/۱۰/۱۳۹۵ at ۰۸:۵۵

      سلام

      روش پرس سرد است.

      ولی در مورد تحمل دما و سرخ کردن اطلاعات پزشکی ندارم.

  4. حمید
    ۱۸/۱۰/۱۳۹۵ at ۰۹:۴۳

    با سلام نحوه خرید دستگاه به چه صورت میباشد ایا امکان ارسال به مازندران میباشد در صورت تایید شماره حساب را اعلام فرمایید

    1. gholami
      ۱۹/۱۰/۱۳۹۵ at ۱۲:۴۴

      سلام آقای حمید.

      به سراسر ایران ارسال داریم

      لطفا به ۰۹۱۳۲۰۷۹۶۸۳ پیامک بدهید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *