هشدار! خواص دانه های روغنی؛ اغراق یا واقعیت؟

سلام – در ارائه ی خواص دانه های روغنی به متخصص رجوع کنید.

اغراق در خواص دانه های روغنی

مطالب زیادی در زمینه ی خواص دانه های روغنی وجود دارد.

برای برخی روغن ها چنان خاصیت هایی مینویسند که خواننده را به شک میاندازد.

مثلا برای بیماری های آب مروارید و پارکینسون گرفته تا یبوست و ریزش مو ؛ "روغن کنجد" پیشنهاد میکنند.

در این مقاله به دنبال تائید یا رد این مطالب نیستم؛

بلکه پیشنهاد تشکیل یک نهاد قابل اعتماد "غیردولتی" برای تشخیص خواص روغن های گیاهی را دارم.

خواص دانه های روغنی

به قول یکی از دوستان :

((( قبلا همه در سطح پزشک عمومی اطلاعات داشتند ؛ بحمدالله با اومدن تلگرام فوق تخصصشون رو هم گرفتن.

دوستان عزیز زمانی که میخواهید مطلبی رو در کانالتون یا در قالب بروشور و معرفی خواص دانه های روغنی منتشر کنید و یا در گروه‌ها به اشتراک بذارین و یا برای مشتری‌هاتون بفرستین، از منبع موثق استفاده کنید و صحت مطلب رو خودتون شخصاً چک کنید.

سلامتی مردم، چیزی نیست که بشه با یه فوروارد پیام تلگرامی باهاش بازی کرد.

خواننده پیام‌های شما (خصوصاً مشتری‌‌هاتون) بخاطر محصولات سالم شما، به همه مسائلی که از سمت شما مطرح میشه اعتماد میکنن.

دقت کنید !!   خیلی از مشتری ها به همه مسائل و گفتارتون اعتماد می‌کنند؛

لطفا اغراق نکنید. )))

ادعا کرده اند با روغن کنجد جوان میشوید و این عکس را هم گذاشته اند !!!!!!

خواص روغن کنجد

یک چیزی تو مایه های معجزه ای که حضرت یوسف در مورد زلیخا انجام داد 🙂

اینترنت و شبکه های اجتماعی را که جستجو کنید با خواص جورواجور روغنهای گیاهی مواجه میشوید و کسی هم نمیتواند مسئولیت مطالب را برعهده بگیرد.

این مشکل به خاطر نبود یک منبع رسمی ؛ برای تائید و یا رد خواص دانه های روغنی ، بروز کرده است.

البته به نظر من بروز این دوگانگی ها و عدم اطمینان به خاطر تقابل شدید طب سنتی و طب مدرن در سال های اخیر است.

وقتی

طب سنتی "کله پاچه" را بهترین نوع مصرف گوشت میداند و طب مدرن بدترین نوع ؛

یا طب سنتی "حجامت" را توصیه میکند و طب مدرن کاملا رد میکند ؛

 

مردم هم سردرگم میشوند و هرکسی فقط  تجربه ی شخصی خودش را قبول دارد.

>> شخصا توصیه های طب سنتی را بر طب مدرن ترجیح میدهم ولی این ترجیح به خاطر تجربیات شخصی ست ، نه وجود یک منبع قابل اتکا

پیشنهاد OilSet :

دوستانی که تخصص دارند دست به کار شوند و یک نهاد غیر دولتی رسمی برای تعیین خواص دانه های روغنی تاسیس نمایند.

این نهاد میتواند توسعه یابد و سایر محصولات گیاهی را در برگیرد.

NGO هایی مثل Fogarty یا WHO و یا IMVA با همین رویکرد فعالیت میکنند. این نهادها در کشور ما تحت عنوان (سازمان مردم نهاد (سمن)) تعریف میشوند.

مرکز تخصصی دانه های روغنی OilSet آمادگی کامل خود را جهت سرمایه گذاری و همکاری اعلام میدارد و این برنامه را در راستای چشم انداز خود پیگیری مینماید.

این نهاد میتواند نظر رسمی خود را درباره ی محاسن و معایب سایر روغن ها اعلام نماید و به خاطر غیردولتی بودن ، دچار سیاست بازی های از نوع روغن پالم نشود. 

4 thoughts on “هشدار! خواص دانه های روغنی؛ اغراق یا واقعیت؟

  1. ماندگاری
    ۰۷/۱۲/۱۳۹۵ at ۱۶:۴۸

    سلام

    حرف دل ما را زدید. پیگیری کنید که بشود. به اداره بهداشت هم نمیشه اعتماد کرد.

    1. gholami
      ۰۷/۱۲/۱۳۹۵ at ۱۶:۴۹

      سلام

      متاسفانه وزارت بهداشت در قضیه ی روغن پالم کل اعتبارش را فدای ملاحظات سیاسی کرد.

      ان شاءالله اساتید طب سنتی هم بتوانند اجماع داشته باشند.

  2. نهاوندی
    ۲۶/۰۴/۱۳۹۶ at ۱۵:۲۴

    ضرر روغن پالم برای قلب و عروق اینقدر زیاده که هیچ جای دنیا استفاده ی رسمی عمومی نمیشه.

    حتی تو کشورهای تولیدکننده

    1. gholami
      ۲۶/۰۴/۱۳۹۶ at ۱۵:۲۵

      سلام.

      وزارت بهداشت هم سال ۹۲ همین را میگفت ولی حالا نظرش عوض شده.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *