انواع دستگاه ارده گیری در ایران

انواع دستگاه ارده گیری را مطالعه کرده ایم. سه نوع مکانیزم ارده گیری در ایران کار میشود که به شرح زیر است :

انواع دستگاه ارده گیری و کره سازی در ایران

سلام

ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید.

از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یونانی، قبرسی، ایرانی، اسرائیلی، ترکی، عراقی، مغربی و بلغاری استفاده می‌شود.

ارده به تنهایی به عنوان چاشنی یا به بخش اصلی حلوا ارده، حلواشکری، بابا غنوج و حمص استفاده می‌شود.

ارده کنجد

تا جایی که واحد تحقیقات بازار OilSet بررسی کرده ؛

دستگاه های ارده گیری بازار ایران سه سبک هستند و هر شرکت فروشنده ی ماشین آلات روغن گیری یکی از این سبک ها را ارائه مینماید :

(البته OilSet صرفا دستگاه ارده گیر نوع دوم “تمام استیل با سنگ مصنوعی” را ارائه مینماید.)

۱- دستگاه تولید ارده با سنگ طبیعی :

این سبک دستگاه سرعت پائین و قیمت بالایی دارد و ابعاد خیلی بزرگ و وزن سنگینی است.

ادعا میشود طعم ارده بهتر است. من تست کرده ام و احساس نکرده ام ولی ممکن است ارده خورهای حرفه ای متوجه بشوند.

ضمنا امکان کره گیری و تنطیم زبری و نرمی ارده را هم ندارند.

دستگاه ارده گیر سنگ طبیعی

– به نظر میرسد نظافت این دستگاه های ارده گیری کمی مشکل تر از سایر مدل ها باشد.

 

۲- دستگاه ارده گیری و کره سازی با سنگ مصنوعی :

اطلاعات بیشتر درباره دستگاه ارده گیر OilSet

ابعاد نسبتا کوچکتر و ظرفیت بالاتر و به صرفه هستند. برای کاربرد رومیزی مناسب هستند ولی ابهت دستگاه های سنگ مصنوعی را ندارند.

انواع دستگاه ارده گیری

قابلیت تنظیم زبری و نرمی ارده دارند و ضمنا برای کره بادام زمینی و کره پسته و کره گردو هم مناسبند.

دستگاه ارده گیری اویلست از همین نوع سبک است و علاوه بر این مزایا ، تمام استیل هم میباشد و نظافت آسانی دارد.

 

۳- دستگاه کره ساز و ارده گیر ماردون فلزی :

سبک جدیدی از دستگاه های کره گیری است که در ایران به عنوان یکی از انواع دستگاه ارده گیری هم استفاده میشود.

کاربری آسانی دارد ولی به نظر میرسد از لحاظ اقتصادی خیلی به صرفه نیست. امکان تنظیم زبری و نرمی ارده و کره را ندارد.

البته سبک جدیدی است و باید زمان بیشتری بگذرد و بازار قضاوت دقیق تری داشته باشد.

دستگاه کره گیر

این سبک دستگاه ظاهر جذابی دارد و برای کره گیری طراحی شده است.

 

ماشین سازی OilSet از بین این سه سبک ، دستگاه ارده گیری سنگ مصنوعی تمام استیل را انتخاب نموده و به مشتریان پیشنهاد میکند.

 

8 thoughts on “انواع دستگاه ارده گیری در ایران

  1. فیروزی
    ۲۴/۰۱/۱۳۹۷ at ۰۱:۵۵

    سلام یک سئوال داشتم برای یک لیتر روغن کنجد چه مقدار کنجد لازم است

    1. gholami
      ۲۴/۰۱/۱۳۹۷ at ۱۱:۴۶

      سلام
      بستگی به نوع کنجد از ۴۰% تا ۵۰% روغن دارد.

  2. محمد
    ۰۶/۱۲/۱۳۹۶ at ۰۳:۱۹

    سلام آقای غلامی لطفا در مورد کره بادام زمینی و دیگر مغزها مجوزهای بهداشتی به چه صورته و آیا در خانه میشه این کارو با مجوز انجام داد
    با تشکر

    1. gholami
      ۰۷/۱۲/۱۳۹۶ at ۰۹:۲۶

      سلام
      معمولا برای مشاغل خانگی مجوز خاصی لازم نیست.

  3. رحمانی
    ۱۸/۱۰/۱۳۹۶ at ۱۹:۴۷

    سلام خدمت اقای غلامی عزیز   بسیار ممنون از توضیحات شما وصبر وحوصله تان : چند سوال: درزمینه مجوز ها ی کار با این دستگاهها چگونه باید عمل کنیم ایا به روغن ها ومحصولات دیگر گیر نمیدهند (از نظر بهداشت ورعایت اصول ان)می توان مغازه اجاره کرد ایا روغن تولیدی دستگاهها را ازنظر کیفیت ازمایش کرده اید مدرک مستند معتبر برای ارائه به مراکز بهداشتی وجود دارد

    1. gholami
      ۱۹/۱۰/۱۳۹۶ at ۱۲:۳۶

      سلام.جناب رحمانی

      دستگاه های صنایع غذایی باید استیل باشند. کلیه ی محصولات ما تمام استیل است.

      برای مغازه یک کارت بهداشت ساده لازم است.

      روغن تولیدی دستگاه ها پرس سرد و اداره بهداشت تائید میکند.

  4. هدیه
    ۰۷/۱۰/۱۳۹۶ at ۰۸:۱۸

    ممنون از سایت خوبتان. خیلی دنبال این اطلاعات بودم.

    مرسی

    1. gholami
      ۰۷/۱۰/۱۳۹۶ at ۰۸:۱۹

      سلام.

      در خدمتیم. معمولا تحقیقات اینچنینی وظیفه ی شرکت ها است نه مشتریان.

      امیدواریم مورد اعتماد شما بوده باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.